ANWW DIVEDAY

ANWW DiveDay

OPGELET - Naar aanleiding van de wereldwijde pandemie, en door de restricties die van toepassing zijn aan de Put van Ekeren, hebben wij zowel in 2020 als in 2021 onze ANWW DiveDay moeten afgelasten. Wij staan er terug in 2022!


De ANWW DiveDay is een vaste afspraak op onze kalender. In tegenstelling tot wat de meeste duikers denken, is dit evenement niƩt voorbehouden voor wet wheelers. Alle gebrevetteerde duikers van alle federaties zijn hier welkom en het evenement staat ook open voor niet-duikende sympathisanten.


De ANWW DiveDay werd opgestart in 2013, naar aanleiding van de twintigste verjaardag van de club. Met dit evenement wil ANWW de brug slaan tussen het wet wheel-gebeuren en de rest van de duikwereld. Plaats van afspraak is sinds de eerste editie de Put van Ekeren.


Deelnemen is volledig gratis: het volstaat om je op voorhand aan te melden. Deelnemende duikers kunnen twee duiken doen.


ANWW zorgt voor de nodige omkadering met tenten, zitbanken, stoelen en tafels, en met drankjes, hotdogs en hamburgers aan democratische prijzen.

Hippocampus 275

ANWW DiveDay 2019

ANWW DiveDay 2018

copyright: Gazet van Antwerpen

Hippocampus 161

ANWW DiveDay 2016

Hippocampus 165

ANWW DiveDay 2017

Hippocampus 173

ANWW DiveDay 2018